Ristic inzenjering

Ristić inženjering © 2014. Sva prava zadržana

Home O nama Reference Kontakt

Građevinsko zanatska radnja RISTIĆ inženjering je osnovana u avgustu 2006.godine u Leskovcu, sa osnovnom delatnošću izvođenje građevinsko-zanatskih radova.

Izvodimo sve vrste građevinskih radova počevši od : pripremno završnih, demontaže i rušenja, zemljani, zidarski, betonski i armirano betonski, tesarski, pokrivački, izolaterski, limarski, keramičarski, teracerski, suvomontažni, fasaderski, molero farbarski, vodovod, kanalizacija.

Bavimo se izvođenjem radova po sistemu „ključ u ruke“, dajemo tehničke savete iz oblasti građevinarstva, kompletan građevinski inženjering i konsalting.

Od samog početka trudili smo se da profesionalnim radom i postojanim kvalitetom, korektnim cenama, poštovanjem rokova i svih ugovornih obaveza, opravdamo ukazano poverenje Investitora. Ono što posebno želimo da istaknemo da je rezultat takvog rada nastavak uspešne saradnje sa svim dosadašnjim Investitorima i korisnicima naših usluga.

RISTIĆ inženjering raspolaže opremom za izvođenje građevinskih, građevinsko zanatskih i završnih radova, kao i stručnom radnom snagom za obavljanje tih poslova. Ulaganje u kvalitetnu mehanizaciju, alate, oplate dodatno utiče na kvalitet radova, što je i imperativ u našem poslovanju.